ANALOG BAR

 

Company:  CORE-ELEMENTS.

Client: EDUARDO

Work: INTERIOR DESIGN.

Size: 89m2

Location: Factory Phnompenh

 

Existing boilerroom inside The Factory Phnom Penh; former garment factory. Transform into a botanical bar with the concept indoor-outdoor space with Gatsby theme combine with an industrial look.

Front view
Interior outdoor view
bar view
Interior outdoor view
view from outside
EST. BAR

 

Company:  CORE-ELEMENTS.

Client: Est. Bar

Work: Full detail design (interior and furniture) and site managing

Location: Street 214, PhnomPenh

 

 

ONE OF THE MOST POPULAR BAR IN PHNOM PENH WITH RELAXING AMBIENCE AND ATMOSPHERE, NOT ALL; THE DESIGN IS TO BRING CONTEMPORARY, STYLISH AND CLASSY TOUCH TO THE BAR WHICH blends SO WELL WITH THE JAZZ MUSIC AS THE BACKGROUND.

SECOND FLOOR VIEW
2ND FLOOR BAR VIEW
1ST FLOOR VIEW TO COUNTER
1ST FLOOR VIEW FROM MAIN DOOR TO BAR COU
1ST FLOOR VIEW TO MAIN DOOR
1ST FLOOR SEATING AREA
COUNTER BAR STOOL, LIQUOR DISPLAY
ROOFTOP BAR

 

Company:  CORE-ELEMENTS.

Client: MadMonkey

Work: Interior and Furniture Design.

Location: SiemReap

Stage: Design, 2018

 

 

ONE OF THE MOST POPULAR HOSTEL IN SIEMREAP MADMONKEY WANTED TO CHANGE NEW FACES OF THE DESIGN CONCEPT WITH MORE WELCOMING, COZY, CREATIVE AND RELAXING ROOF TOP BAR WHICH FOCUS MORE ON THE NIGHT TIME FOR BOTH IN SIDE GUESTS AND OUTSIDER TO FEEL COMFORTABLE AND ENJOYING THEIR NIGHT WITH BEACHY DESIGN THEME. HENCE, THE DESIGN REMAIN THE SAND IDEAS FOR FLOORING WITH MORE BEACHY BLUE COLOUR SCHEME, NEW FORM OF LESS BULKY SEATING AREA BOTH INSIDE AND AT DECKING AREA. THE BEER PONG TABLE IS ONE OF THEIR POPULAR GAME SO WE COME UP WITH IDEAS OF RESHAPE THE EXISTING FURNITURE INTO SURF BOARD ALSO HELP WITH THE SPACE.

Actual view to bar
Actual view
3D outside view
3D Bar view
3d view
3d view outside
3D side view
3d view outside
STUDY LOUNGE VERSION 02

 

Company:  CORE-ELEMENTS

Client: CAMED BUSINESS SCHOOL

Work: Interior and Furniture Design.

Location:  Phnom Penh

 

Second transformation of an existing parking area into a fancy and cozy study area for students where they can do group discussion and spend their quality time with their books without disturbing their peer in library  where is more a quiet place.  To enlarge the space the design concept is raising doors to ceiling height, low profile furniture design and a simple interior design will allow an extensive view.

 

 

photo1
photo2
photo3
3d side view
3d view outside
3d view inside
existing space
existing space
STUDY LOUNGE

 

Company:  CORE-ELEMENTS.

Client: CAMED BUSINESS SCHOOL

Work: Interior and Furniture Design.

Location:  Phnom Penh

 

 


Transform and existing parking area into a fancy and cozy study area for students where they can do group discussion and spend their quality time with their books without disturbing their peer in library  where is more a quiet place.  The design idea is allows to enlarge the space and extend the the low ceiling with antique mirror ceiling and glass wall which also bring more natural light into the area.

 

 

photo1
photo2
photo3
photo4
photo5
photo6
3D View to private seat
existing parking area
existing parking area
existing parking area
existing parking area
DECO RESTAURANT

 

 

Company:  The Room Design Studio( SONARITA+HUNG)

 Work:  Interior and Furniture Design.

Client:   Robin and Caspar 

 Location:  PhnomPenh

 

 

Deco Restaurant follows an Art Deco design which is the main concept for this place, which is base  in PhnomPenh. Size 172  m2.The restaurant is designed to convey a feeling of warmth, make the space inviting and provide a sense of comfort. 

 

 

www.decophnompenh.com 

Dinning area.jpg
Lounge area (2).jpg
Bar (Closed up).jpg
Existing Site01.JPG
Existing site02.JPG
FOREIGN CORRESPONDENCE CLUB(FCC)

 

 

Company:  The Room Design Studio(SONARITA)

Work: Interior and Furniture Design.

Client:  FCC Group

Location:  Phnom Penh International Airport

 

 

 

This project involved turning the existing bookstore into the new FCC bar with a warm and welcoming design. Both interior and exterior floor was raised using wood effect vinyl.  A wooden grill was used instead of a wall in order to allow customers to view outside whilst also providing a sense of privacy.

View 1
View 2
View3
Existing site01.JPG
Existing site 02.JPG
P1080135.JPG

CORE-ELEMENTS
W1. 1159 National Road Nº 2
Phnom Penh 12301, Cambodia

© 2018 by CORE-ELEMENTS